Curs certificat CNFPA - SPECIALIST ÎN MANAGEMENTUL DEȘEURILOR

Stimati colaboratori, in luna mai 2013, Fundația Orizont și ALCOMTUR s.r.l. ANUNȚĂ începerea PROGRAMULUI DE SPECIALIZARE " SPECIALIST ÎN MANAGEMENTUL DEȘEURILOR" certificat CNFPA cod COR 325713 la sediul din Craiova, Strada Unirii, 26. Vă AȘTEPTĂM !


Detalii

Activități de învățare

Principalul domeniu de activitate este reprezentat de organizarea și desfășurarea activităților de învățare intensivă la nivel regional sau național după cum urmează: Invățământ de bază și tehnic Seminarii și ateliere de lucru pentru reconversia profesională Conferințe și dezbateri Activități de învățare: Limbi străine (Engleză și Franceză), IT / cursuri operare PC, reparații TV, Train the Trainer, management educațional în sisteme descentralizate, comunicare instituțională.


Detalii

Parteneriate & Programe

Cea de-a doua arie de activitate a Fundației este reprezentată de realizarea parteneriatelor și programelor menite să sprijine micile întreprinderi atât din mediul urban cât și din cel rural, dar și să contribuie la îmbunătățirea spirirtului educațional și antreprenorial în rândul tinerilor.


Detalii

Finanțări pentru tineri cu rezultate deosebite la învățătură

Fundația acționează ca o entitate caritabilă ce adună fonduri în scopul finanțării și sponsorizării tinerilor cu rezultate deosebite la învățătură, oferindu-le posibilitatea de a-și continua studiile la instituții de învățământ renumite din țară sau de peste hotare. Acest lucru s-a petrecut în trecut cu ajutorul a nouă membrii și asociați ai Fundației - membrii în Clubul Regional de Afaceri, unul dintre cele mai prestigioase foruri de oameni de afaceri.


Detalii
0123

Fundatia „Orizont" este o organizatie romana, nonprofit, având un caracter democratic, civic și educativ, înființată în 1996. Scopul Fundației este „sustinerea valorilor societății globale și comunității europene extinse, exprimate la nivelul proceselor de reformă educațională, socială și culturală. Unul din obiective vizeaza „cresterea competitivitatii capitalului uman de educatie și pregătire profesională, restructurarea sistemului de formare profesională continuă și dezvoltarea oportunităților de carieră.

Conferințe & Dezbateri

pe tema modernizării și armonizării învățământului profesional cu nevoile societății, stabilind o punte între învățământul universitar, cercetare și nevoia de educație.

Educație & Formare

WorkShopFormatorii noștri sunt profesioniști în educație și formare, certificați de Ministerul Muncii, profesori universitari specializați în limbi străine, cibernetică, PC, membrii ai Fundației.

Ateliere & Seminarii

Workshop1Partenerii noștri în organizarea acestor evenimente au fost diferite departamente universitare, inspectorate școlare și reprezentanți ai patronatelor.

 

Oferta de formare

Descarca documente

Prezentare cursuri

 

Noutăți

Expert achizitii publice

Luni 17.12.2012 la ora 16.00 la sediul Fundatiei Orizont din Craiova, strada Unirii nr.26, etajul 1, incepe cursul Expert achizitii publice, cod COR 241940, autorizat CNFPA. Mai multe informatii in flyer-l din attach sau la telefon 0723 582 300.   Descarcă flyer

12 Dec 2012

 

Abonare Newsletter

Află prin e-mail ultimele evenimente, proiecte, cursuri organizate și alte activități desfășurate de Fundația Orizont și abonează-te la buletinul nostru informativ lunar.

Acum online

Avem 1 vizitator online

Contact

Telefon: 0351/401692

E-mail : orizontscolar@yahoo.com
Web : www.fundatiaorizont.ro


 

Galerie Foto

images/stories/demo/gallery/01.jpg images/stories/demo/gallery/02.jpg images/stories/demo/gallery/03.jpg images/stories/demo/gallery/04.jpg