Curs Formator

it

Fundația Orizont anunță începerea cursului de perfecționare ”FORMATOR”, certificat CNFPA, COD COR 241205 miercuri 05.12.2012, ora 14.00 la sediul din strada Unirii nr. 26 Craiova, sala Coloanelor Scopul programului – Dezvoltarea competențelor profesionale conform standardului ocupațional FORMATOR. 

 

Grupul ţintă: cursul se adresează tuturor persoanelor cu studii superioare care sunt interesate să dobândească calitatea de formator și să dezvolte competențe specifice educației adulților.
Curriculumul programului de formare include modulele: Pregătirea formării; Realizarea activității de formare; Evaluarea participanților la
formare; Aplicarea metodelor și tehnicilor special de formare; Marketing-ul formării; Proiectarea programelor de formare; Organizarea programelor și stagiilor de formare; Evaluarea, revizuirea și asigurarea calității programelor și a stagiilor de formare.
Programul de formare se diferențiază de toate celelalte prin metode inovatoare de training, interactivitate, atmosferă propice învătării adulților, sală de curs echipată la standarde de calitate.
Oferta lunii decembrie : 400 lei/ persoană
Pentru înscriere vă rugăm să accesați site-ul www.fundatiaorizont.ro sau să solicitați cererea de înscriere la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Abonare Newsletter

Află prin e-mail ultimele evenimente, proiecte, cursuri organizate și alte activități desfășurate de Fundația Orizont și abonează-te la buletinul nostru informativ lunar.

Acum online

Avem 2 vizitatori online

Contact

Telefon: 0351/401692

E-mail : orizontscolar@yahoo.com
Web : www.fundatiaorizont.ro


 

Galerie Foto

images/stories/demo/gallery/01.jpg images/stories/demo/gallery/02.jpg images/stories/demo/gallery/03.jpg images/stories/demo/gallery/04.jpg