Despre

Fundația Orizont este organizație românească, nonprofit, având un caracter democratic, civic și educativ înființată în 1996, reconfirmată conform OG 26/2000 și OG 37/2003. Scopul Fundației este „suținerea valorilor societății globale și comunității europene extinse, exprimate la nivelul proceselor de reformă educațională, socială și culturală„

Fundația Orizont are o experiență bogată în educația adulților dezvoltând peste 15 programe de formare profesională de la înființare, unele în sistem blended-learning, și a finalizat cu succes 4 proiecte în cadrul Programului Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Poiectul ”P.E.S.A.S. – Promovarea economiei sociale prin noi afaceri de succes” este lansat de Fundația Orizont și propune o echipa de profesioniști cu o capacitate operațională ridicată în raport cu activitățile descrise, care și-a propus să atingă cu maximum de eficiență indicatorii preconizați.